Proactieve Herhaalservice – Apotheek Bergh – ‘s-Heerenberg

Apotheek Bergh

Oude Doetinchemseweg 3 7041DA 's-Heerenberg Tel:0314 66 19 90

Proactieve Herhaalservice

Om u ook bij uw herhaalrecepten optimaal van dienst te zijn, biedt de apotheek Bergh de gratis HerhaalService aan: Met deze service regelt uw apotheek, in samenwerking met uw huisarts, automatisch de levering van medicijnen die u dagelijks gebruikt. 

Hoe gaat het nu als u een herhaalrecept nodig heeft?

Als u langdurig dezelfde medicijnen gebruikt in een vaste dosering, moet u steeds contact met de huisarts opnemen voor een nieuw recept. Of u moet bijhouden of u nog een herhaling tegoed heeft. Vervolgens gaat u naar de apotheek om uw medicijnen op te halen. Als u verschillende medicijnen gebruikt, zullen ze vaak niet tegelijkertijd op zijn. U moet dan meerdere keren naar de huisarts en de apotheek. Dat kost allemaal onnodig veel tijd terwijl er eigenlijk niets in uw medicijngebruik is veranderd.

Hoe werkt de HerhaalService?

Als u zich inschrijft voor de HerhaalService hoeft u zelf niets meer te doen als de medicijnen die u dagelijks gebruikt in een vaste dosering bijna op zijn. Wij waarschuwen op tijd uw huisarts, die kijkt of uw medicijnen herhaald mogen worden. Indien uw arts uw medicijnen niet wil herhalen zonder u eerst op het spreekuur te hebben gezien, neemt de huisarts  of de apotheek daarover contact met u op. Zodra uw huisarts akkoord gaat, maken wij uw medicijnen klaar. U ontvangt vervolgens van ons een berichtje wanneer uw medicijnen voor u klaar liggen. Indien noodzakelijk kunnen wij ze natuurlijk ook bij u bezorgen. U ziet: makkelijker kan niet!

Aanmelding voor de HerhaalService.

Als u besluit om van de HerhaalService gebruik te maken, hoeft u alleen maar een e-mail te sturen naar de apotheek. Wij maken vervolgens een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek om uw aanmelding in orde te maken. Als u geen e-mail heeft kunt u ook altijd telefonisch een afspraak maken door te bellen naar: 0314661990.