OVERGANG NAAR NIEUW COMPUTERSYSTEEM – Apotheek Bergh – ‘s-Heerenberg

Apotheek Bergh

Oude Doetinchemseweg 3 7041DA 's-Heerenberg Tel:0314 66 19 90 Fax:0314 66 40 12

OVERGANG NAAR NIEUW COMPUTERSYSTEEM

Apotheek Bergh
OVERGANG NAAR NIEUW COMPUTERSYSTEEM

 

Maandag 15 november zal Apotheek Bergh overstappen op een ander computersysteem. Wij moeten mee met de tijd. Daarnaast komen steeds meer eisen van zorgverzekeraars die in het computersysteem moeten worden geintegreerd om het enigszins werkbaar te houden.

 

Graag maken wij u erop attent dat deze overstap ook gevolgen heeft voor onze dienstverlening. In de opstartfase kan het voorkomen dat u enige ongemak ondervindt en kan het zijn dat uw medicatie later klaarligt dan u van ons gewend bent. Het personeel moet in het begin nog wennen aan het nieuwe computersysteem.

We vragen hiervoor uw begrip.

Het nieuwe computersysteem biedt nieuwe mogelijkheden (vb papierloos werken), maar ook veranderingen. U kunt de volgende veranderingen merken:

  • Afhaalberichten worden bij voorkeur gemaild.
  • Kwitanties en informatie over geneesmiddelen kunnen via ons veilig mailverkeer verstuurd worden.
  • Herhaalbriefjes komen te vervallen. De herhalingen staan op het etiket van doosjes. U kunt het afgescheurde etiket bij ons inleveren of uw herhaling via onze website aanvragen. https://www.apotheek-bergh.nl/
  • Heeft u jaarrecepten van de specialist? Wij kunnen uw chronisch medicatie in de automatisch herhaalservice doen. U kunt ons hiervoor mailen. E: receptbergh@ezorg.nl
  • Er is geen koppeling met het nummerapparaat mogelijk. De snelbalie verdwijnt. U krijgt in het vervolg alleen een bericht dat uw medicatie klaar ligt via de mail.

Update 20 november: met de huidige koppeling kunnen wij geen SMS-berichten sturen voor het ophalen van uw medicatie in de kluis. U ontvangt een email indien uw emailadres bekend is bij ons. De eerste keer kan de mail in de spambox terecht komen.

Met vriendelijke groeten,

Team Apotheek Bergh

Publicatiedatum: 03-11-2021


Terug naar overzicht